![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
دوستان هیچ کدوم اطلاع نداشتید این کار من مشکلی داره یا نه؟
2021-10-03 15:21:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#شماره تلفن
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سئوال لطفا در مورد نحوه تغییر و اپدیت شماره تلفن در ارایو کن میتوانید راهنمایی بفرمایید ممنون
2021-09-02 13:39:00 #Canada [شماره تلفن] ویزا
تو فرم ویزا قسمت p.o box District رو میتونیم خالی بذاریم؟ و اونجایی که برای شماره تلفن نوشته Ext ممنون میشم راهنمایی کنین باید چی بنویسم
2021-09-03 02:31:00 #Canada [شماره تلفن] ویزا
تو تعهد محضری که به پدرم به من داده اشتباها شماره تلفن من رو برای بابام نوشتن چیکار کنم ببرم اصلاح کنه دفترخونه یا همین رو ترجمه کنم بفرستم؟☹
2021-09-04 10:06:00 #Canada [شماره تلفن] ویزا
برای مشخصات عکس یک جا گفته سایز حداقل 35 در 45 میلیمتر باشه یک جا گفته حداقل 420 در 540 پیکسل باشه اینها بهم نمیخورن من یه عکس گرفتم ۳۵ در ۴۵ میلیمتر با dpi 2000 که میشه تقریبا ۱۳۰۰ در ۱۷۰۰ پیکسل نمیدوتم اوکی هست یا نه یکی شماره تلفن عکاسی که عکس گرفته رو برای من میفرسته؟؟؟؟؟ شهرستان ما هر عکاسی میرم میگه من تا حالا عکس برای سفارت نگرفتم میخواستم بپرسم ازش که با پیکسل تنظیم میکنه یا با میلیمتر و dpi رو چند میگیره؟
2021-09-17 04:54:00 #Canada [شماره تلفن] ویزا
من برای تحصیلی خودم و ورک پرمیت همسرم دیروز سابمیت کردم، نامه بایومتری من امروز صبح اومد ولی برای همسرم نیومده، مگه با هم نمیفرستن نامه ها رو؟
2021-08-29 09:15:00 #Canada
من ریجکت شدم ممنون میشم کمک کنید سابمیت:۱۸ جولای بایو:۲۹ جولای ریجکت:اگوست ۱۵ رشته ایران؛میکروبیولوژی معدل ۱۶/۵۸ آزاد تهران شرق زبان: ایلتس ۵/۵ و دولینگو ۱۱۰ رشته پذیرش:postbaccluriate diploma دانشگاه: tru استادی پلن و خودم نوشتم با کمک جاب افر داشتم نامه مبنی بر اینکه تغییر رشته به مدیریت دادم برای توجیه تغییر رشته از محل کارم گپ داشتم با کار مرتبط تو ازمایشگاه پر شد تمکن: ۸۰۰میلیونحساب های مختلف با گردش بالا ۸سند خونه و ماشین به اسم پدر و مادرم و گفتم من وابسته به خانواده و تک دخترم ممنون م
2021-09-09 03:54:00 #Canada
وقتی پدر رو ساپورتر مالی اعلام میکنیم، نیازه فیش حقوقیاش رو هم اضافه کنیم؟ من تمکن ۶ ماهه گرفتم و اون مقدار پولی که ادعا کردم ۶ ماهه که تو حساب پدرم هست، دیگه وقتی ۶ ماه گذشته مشخصه ک پول خودمونه و نیازی به توجیه نداره، در این صورت بازم نیاز به اوردن فیش حقوقی هست؟
2021-08-31 06:06:00 #Canada
ممنون میشم راهنماییم کنید من فوق لیسانسم رو المان خوندم ولی در شرایط پناهندگی الان حدود ده ماهه که برگشتم ایران و اپلای کردم برای مستر در کانادا برای سال دیگه به نظرتون این قضیه پناهندگی در گرفتن ویزا تاثیر منفی داره؟ به نظرتون پنهانش کنم بهتره؟ البته من به دانشگاه گفتم که یک مستر دیگه خوندم ممنون میشم راهنماییم کنین
2021-09-19 16:12:00 #Canada
کسی یک نمونه جاب آفر به عنوان تای برگشت به ایران داره در گروه بفرسته؟ خیلی ممنون میشم???
2021-08-30 02:42:00 #Canada